Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,30 g |
Tuky | 63,68 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 3,78 g |
Sodík | 894 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 99,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frenštátské škračky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8M7
Moje poznámka
Frenštátské škračky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8M7
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 40 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 9 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 10 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 14 hodinami
Tématické fráze:
valašské skřačky,
regionální recepty,
minutkové pokrmy,
jatrove škračky,
valašská cmunda,
bramborové škračky,
receptury studených pokrmů online,
játrové škračky po valašsku,
valašské játrové škračky,
valašská kuchyně recepty,
valašské bramborové placky,
valašské pokrmy,
vepřové škračky,
lašska omacka recept,
bramborove placky s jatrou,
frenštanske skračky z vepřovych jater,
frenštátská játra,
škračky na bramboráku,
špízy z jatrou recepty,
kuřecí po lašsku
Suroviny:
brambory,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
majoránka,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
sádlo,
játra kuřecí,
cibule,
pepř mletý,
kmín drcený,
sůl,
vejce,
sádlo
Komentáře (32)
nebo po našimu - kobzolové placky. Je to nejjednodušší a často zařazované jídlo na východní Moravě.