Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,01 g |
Tuky | 116,92 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Moje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 1 hodinou
Palačinky - klasické
Lukrejka před 2 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 7 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Tématické fráze:
rozbalené ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalené španělské ptáčky,
recept na rozbaleneho ptacka,
vepřové ptáčky,
rozbalený ptáčci,
vepřové plátky jako ptáček,
vepřový plátek jako ptáček,
rozbalené ptáčci,
rozbaleny ptacky,
rozbalené hovězí ptáčky,
španelsky ptaček rozbaleny,
falesny veprovy ptáček,
recept na vepřové ptáčky,
veprovy ptacci,
rozbaleni ptacci,
španělské ptáčky rozbalené,
rozbalené vepřové ptáčky,
rozbalený španělský ptáček recept,
rozbalené ptáčky recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
špek,
sádlo,
okurky sterilované,
párky,
hořčice plnotučná,
cibule,
mouka hladká,
lák okurkový,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mas..., její autorka je úplně někdo jiný než ty, takže fotku mažu.
Příště vlož pouze své vlastní
Ale ve větě : "...na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa." možná změnit slovosled, že.