Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,01 g |
Tuky | 116,92 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Moje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 16 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 21 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 20 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 22 minutami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 3 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 13 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 15 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 16 hodinami
Tématické fráze:
rozbalené ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalené španělské ptáčky,
recept na rozbaleneho ptacka,
vepřové ptáčky,
rozbalený ptáčci,
vepřové plátky jako ptáček,
vepřový plátek jako ptáček,
rozbalené ptáčci,
rozbaleny ptacky,
rozbalené hovězí ptáčky,
španelsky ptaček rozbaleny,
falesny veprovy ptáček,
recept na vepřové ptáčky,
veprovy ptacci,
rozbaleni ptacci,
španělské ptáčky rozbalené,
rozbalené vepřové ptáčky,
rozbalený španělský ptáček recept,
rozbalené ptáčky recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
špek,
sádlo,
okurky sterilované,
párky,
hořčice plnotučná,
cibule,
mouka hladká,
lák okurkový,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mas..., její autorka je úplně někdo jiný než ty, takže fotku mažu.
Příště vlož pouze své vlastní
Ale ve větě : "...na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa." možná změnit slovosled, že.