Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerové placičky se sýrem

Celerové placičky se sýrem jsou křehké, aromatické a lahodné, kombinují svěžest celeru s bohatou chutí sýra. Jsou jednoduché na přípravu a mohou být podávány teplé nebo studené, což je činí ideální volbou pro různé příležitosti.

Hodnocení receptu je 4,9 (36×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 343 kJ /
1 038 kcal
Bílkoviny76,53 g
Tuky66,04 g
Vláknina14,97 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 3,53 g
Sůl8,55 g
Sacharidy28,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer očistíme a nastrouháme na jemné nudličky, jako na bramboráky. Krok 2: Přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu, nastrouhaný sýr, petrželku a libeček nasekané nadrobno, vegetu, pepř, vajíčka, česnek a mouku. Krok 3: Umícháme těstíčko a smažíme jako bramboráky. Krok 4: Vhodná příloha je bramborová kaše, nebo jen zeleninový salát.

TIP: Celerová jídla - oblíbené recepty

Zveřejněno 31. 7. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Inspiroval mne recept v magazínu AHA, ale recept jsem hodně pozměnila podle sebe. Co se chuti týká, kdo to nevyzkouší, neuvěří, jak je to křehké a vynikající.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q6E9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q6E9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (46)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Perfektní to je akorát ta pěna u toho smažení,jinak fakt pecička mňamka

Vege verze: Když dáte uzený sýr a uzenou papriku není třeba uzeného masa. Neměla jsem vegetu a když dáte rozdroleny zeleninový bujón tak taky dobrý.

Vynikající recept! <3<3<3 Děkuji autorce za sdílení!

Romola: to mne moc těší :-)

Dělala jsem již několikrát, výborné. :-)

dzina1: díky, to mne těší :-)

:yes::yes::yes: Tak za mě super. Pán tvorstva se sice moc netvářil, ale nevadí. Já jsem je určitě nedělala naposledy :-)

Jana Remkova: Když jsem viděla , jak se na to tváří, tak jsem zavolala kámošce, ať dojde na oběd.... Byla taky nadšená <3<3<3

Valis: Díky moc :-D. Někdy to nevypadá, ale nakonec je to moc dobré ;-)

bystrouska: dík ;-)

Jana Remkova:Ano, chutnalo a moc:-p, určitě jsem je nedělala naposled. Navíc máme svůj celer ze zahrady a letos se skutečně urodilo;-).

bystrouska: a já ti za ně moc děkuji!!:-) Doufám, že chutnalo!;-)

Dnes jsem si dovolila přidat foto;-).

bystrouska:;-)díky;-)

Už jsem také vyzkoušela a jsou opravdu moc dobré :yes:. Dávám bodík:-K.

Uvařeno, je to tááááák dobré. Opravdu, moc mi to chutnalo a jsem ráda, že opět rozšířím jídelníček o dobré a levné jídlo. Posílám bodíka.

Pajaja tak to mne těší!! Díky!!:-)

Jani, Tvoje placičky měly doma velký úspěch. Takže je jdu dělat dnes znovu. Milouš říkal, že je "můžu" dělat častěji. :-D A to je co říct, když masem to "smrdí" jen trochu. . . Bodík už jsem udělila, takže, jen jsem přišla vynachválit. :-8:-K:yes:

smukoo, myslím, že celer je docela levná záležitost. Kdyby tady byla kategorie levná jídla, dala bych to tam;-)

Už len aby boli lacnejšie zelére!!!:-*

Kroupovka :-D:-)):-D:yes: díky!!

zkusila jsem a nelituji, byly chro, chro, ňam, ňam, bodík letí z Prahy do orlové :yes:

Evo, vím, že vaříš božsky, zkus;-)a děkuji!!

Simona Kucerova zkus, nebudeš litovat:-p

Výborný receptík,udělám:-p+1:yes:

kari (neregistrovaný/á) , jé, podle velikosti, těhle bylo asi 8 kousků;-). Není třeba nic moc vážit, je to jen orientační;-)
misza no...promiň:-(:-)):-D:-D

Jani;-(;-( Tak já si je teda udělám doma:-D:-D

to je paráda ,určitě vyzkouším ,ale kolik je tak placiček tady z toho množství ?

misza no..:-(, fakt ještě byly, ale poslední jsem snědla já..:-S, promíííň!!:-)):-D

Tématické fráze:
celerove placky, celerové placky se sýrem, celerové placky recept, celerové placičky s nivou, cerelové placičky, celerová jídla, celerové bramboráky, celerový bramborák, cerelové placky, bramborovo celerové placky, celerové recepty, recepty s celerem, recept celerove placky, celerový placky, recepty celerové placky, celerové placičky s kuřecím masem, celerové placičky z trouby, celerové, recept na celerové placky, recept na celerové placky

Suroviny:
celer, uzenina, sýr tvrdý, vejce, libeček, petrželka zelená, vegeta, pepř, mouka hladká, česnek, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu