Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,54 g |
Tuky | 36,97 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 58,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekvicu umyjeme, ošúpeme, vydlabeme. Nastrúhame na slzičkovom strúhadle, nasolíme, necháme odstáť. Potom vytlačíme tekutinu, pridáme vajcia, korenie, vňať, strúhaný syr,cesnak, múku. Pridávame strúhanku podľa potreby a necháme odstáť. Z masy sa majú dať formovať karbanátky - mokrými rukami.
Krok 2: Postupne smažíme na oleji.
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPl6
Moje poznámka
Tykvové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPl6
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 20 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 22 hodinami
Tématické fráze:
recept na rychlou večeři,
cukina recepty karbanátky
Suroviny:
tykev,
sůl,
mouka hladká,
strouhanka,
pepř mletý,
česnek,
sýr eidam,
vejce,
nať petrželová,
olej
Komentáře (4)