Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 250 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 44,40 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso lehce naklepeme a po okrajích nařízneme.
Krok 2: Okořeníme, potřeme olejem a necháme chvíli odležet. Poté ho zprudka opečeme z každá strany 4-5 minut.
Krok 3: Kedlubnu nastrouháme na hrubo a dáme dusit s trochou vody. Je to za chvíli měkké.
Krok 4: Máslo rozpustíme přidáme mouku a po chvíli zalijeme studeným mlékem.
Krok 5: Bešamel nalijeme na podušené kedlubny a povaříme.
Krok 6: Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl6M
Moje poznámka
Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl6M
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 11 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čajová kolečka
sarik před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 9 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 9 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 10 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 10 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 10 hodinami
Kovbojské fazole
brtna před 10 hodinami
Křehký strouhaný jablečný koláč
Nikol005 před 10 hodinami
Tématické fráze:
přírodní krkovička,
kedlubnová omáčka,
hovězí s kedlubnovou omáčkou,
recepty z krkovice,
recept na kedlubovou omáčkou,
recepty s kedlubnou,
krkovička na prirodni,
podusena kedlubna
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření na steak,
sůl,
pepř,
olej olivový,
kedlubna,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (9)