Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,51 g |
Tuky | 9,76 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohové fazolky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6x
Moje poznámka
Přílohové fazolky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6x
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 5 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 36 minutami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 37 minutami
Mini Pavlova
Nikijaho před 52 minutami
Těstovinový salát
RaeRea před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Yvajs před 2 hodinami
Bramborové noky s petrželí
mrazule před 4 hodinami
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 4 hodinami
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelené fazole jako příloha,
jak upravit zelene fazolky,
fazolky,
fazolky recept,
fazolky v páře,
fazolove lusky jako priloha k masu,
zelené fazolky recept,
jak upravit fazolové lusky,
zelené fazolové lusky jako příloha,
úprava fazolových lusků,
fazolové lusky jako příloha,
fazole jako příloha,
přílohové fazolové lusky,
červené fazolky,
fazolky na kyselo s česnekem,
jak upravit fazolky,
fazolové lusky s cesnekem,
fazolky recepty,
fazolky na páře,
zelené fazolky na páře
Suroviny:
lusky fazolové,
máslo,
česnek,
sůl,
kapie červená
Komentáře (4)