Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 077 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 50,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Moje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 2 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 4 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 17 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 11 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 14 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 19 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 42 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 12 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
ruská zmrzlina,
ruská zmrzlina recept,
zmrzlina,
co za par sekund udela zmrzlinu,
recept zmrzlina,
chlebíčky aranžování,
ruská zmrzlina ze dvou ingrediencí,
ruská zmrzlina recepty,
jak zuzitkovat zbylé řízky,
zmrzlina z bílků,
recepty-zmrzlina,
super hubova omačka,
recept ruská zmrzlina,
lidový chlebíček recept,
jogurtova zmrzlina s kakaem,
ruská zmrzlina čokoládová,
русский рецепт,
aranžování zmrzliny,
chlebíčky aranžování recepty,
jak zužitkovat bílky
Suroviny:
šlehačka,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
bílek,
kakao
Komentáře (50)
veliká škoda, že už k nám není exportována ta opravdová ruská zmrzlina z Ruska, ty rostlinné náhražky, které si dovolují nazývat zmrzlinou, prodávané u nás jsou fujtajbl!
Lucasinko, i tobě díky za tip
Vyzkouším oboje, a pak dám vědět.
Hougou,, pro mě je to zatím taky marný boj, poslední zmrzlina, kterou jsem zkoušela nepovolila ani po půl hodině, co jsem ji vytáhla z mrazáku. Nabrat už sice šla, ale byla plná nepříjemných krystalků. Ale to už je k úplně jinému receptu
Dky kladným odezvám dám teď šanci tomuhle a uvidime