Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené lesní houby v hořčičném bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlNG
Moje poznámka
Pečené lesní houby v hořčičném bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlNG
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 5 minutami
Chilli con carne
Tomasfaix před 36 minutami
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 54 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 1 hodinou
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 1 hodinou
Housky na hamburger
ErikaU před 2 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 13 hodinami
Tématické fráze:
bedla jedlá recepty,
závojnatka olovnatá,
bedla jedlá zpracování,
pečené houby,
houba babka,
jak zpracovat bedle,
houby recept,
bešamel,
houba závojnatka,
babka houba,
zavojnatka olovnata foto,
houba zavojnatka olovnata,
houby 2010,
hřiby bedle,
houby babky,
recepty bedla jedlá,
recept na písecký dort,
závojnatka houba,
jak zpracovat houby,
jak zpracovat houby babky
Suroviny:
houby lesní,
olej,
sůl,
kmín celý,
pepř,
čerstvé bylinky,
smetana,
hořčice plnotučná,
vegeta,
mouka hladká
Komentáře (22)
Smažené chutnaly do té doby, než maminky mladší bratr začal zvracet, po něm máma, její druhý bratr...všichni, včetně mojí tehdy dvouleté sestry jsme skončili v písecké nemocnici na výplachu žaludku a následném pozorování...
Od té doby nejím nic, co není hřib, liška, babka nebo bedla (jedlá)...