Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, posypané kostičkama vejce natvrdo.
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kousíčky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6LQ
Moje poznámka
Vepřové kousíčky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6LQ
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky na másle,
vepřová kýta na másle,
maso na masle,
vepřová plec na másle,
veprove kousky na masle,
vepřový plátek na másle,
veprova kyta na prirodno,
kousky z vepřové z vepřové kýty recept,
veprove kousky se šťávou,
veprove kousky na stave,
plecko na prirodno,
vepřove na másle-recepty,
hovezi na masle,
vepřové řízky na másle,
plátky z plecka,
recept vepřové kousky,
vepřová kýta na másle,
veprove kousky v troubě,
veprove nudlicky na masle,
vepřová kýta recepty na másle
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
solamyl,
sádlo,
máslo,
vejce
Komentáře (7)
Ale už sem zjistil, co to na obrázku je
Musela bys ho vyzkoušet - hotové jídlo je v sametové šťávě, velice jemné chuti. Solamyl, kmín a vejce natvrdo dělají tuto baštu nezaměnitelnou. Vyzkoušej a uvidíš