

Vepřové kousky v omáčce z arašídového másla
Suroviny
- vepřové maso
- cibule
- 1 lžíce oleje
- 2 lžíce arašídového másla
- 1 lžíce hrašky
- sůl
- pepř
- rozmarýn
Postup přípravy receptu
Vepřové maso nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme maso. Osolíme, opepříme a přidáme špetku rozmarýnu.
Podlijeme vodou, přidáme dvě lžíce arašídového másla a dusíme až je maso měkké. Nakonec zahustíme hraškou, kterou rozmícháme ve vodě. Vše ještě alespoň 10 minut povaříme. Jako přílohu jsem použila vařenou rýži.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové kousky v omáčce z arašídového másla
-
+4
-
spagetka:já už od určité doby nikdy Honzovi ingredience neprozrazuji....a od té doby je jídlo vždy výborné
-
hanahcotton: hele, přesně, pokud muž nevidí ingredience, které údajně nesnáší, vždy jsou skvělé
-
Colombo65:překvapila mě ta zvláštní chuť
a protože manžel není na takové experimenty,
jen jsem čekala, zda pozná že je tam arašídové máslo
...nepoznal, jen dodal - tentokrát se ti to podařilo velmi dobře ochutit
-
Netradiční omáčka, ale vše se má zkusit
-
-
díky, rvalo to oči
-
prosím, opravte si tu hrubku v názvu jídla.