Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 179 kJ / 3 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,92 g |
| Tuky | 158,79 g |
| Vláknina | 59,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 3,73 g |
| Sůl | 9,09 g |
| Sacharidy | 397,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čerstvé hřiby podusíme na trošce oleji a malinko vody, až se nám voda úplně vypaří, zakvedláme vejce a dosolíme a opepříme dle chuti.
Krok 2: Těsto jsem připravila v pekárně (ale jde samozřejmě i klasicky), je krásně křehké!
Krok 3: Rozdělíme těsto na dvě poloviny, vaválíme a doprostřed dáme vychladnou smaženici, posypeme nakrájenou lahůdkovou cibulkou, zavineme, dáme na plech s pečícím papírem, potřeme vejcem, posypeme kmínem a nasekanou petrželovou natí.
Krok 4: Pečeme cca 25 minut při 180 stupních do zlatova.
Výborné teplé i studené.
Výborné teplé i studené.
Zveřejněno 19. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hubáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krGX
Moje poznámka
Hubáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krGX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na výbornou smaženici z hub
Suroviny:
houby čerstvé,
vejce,
sůl,
pepř,
mléko,
olej olivový,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mouka špaldová hrubá,
droždí,
cibulka,
kmín celý,
nať petrželová,
vejce
Komentáře (11)
+
Ale tohle vypadá opravdu moc hezky,ukládám,pekárnu nemám-bude ruční zadělávka
Jen prosím tě,tekutiny máš v mililitrech?
Posílám ti prvního bodíka