Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,14 g |
Tuky | 22,37 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,70 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 132,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní rajčatové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPq7
Moje poznámka
Pikantní rajčatové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPq7
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 3 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 6 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 6 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 7 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 8 hodinami
Tématické fráze:
rajčatové pyré,
rajčatové pyré recept,
pyré z rajčat,
recept na rajcatové pyre,
recept rajcatove pyre,
rajčatové pyré rrecept,
rajčatové pyré rrecept,
jak uvařit rajčatové pyré,
pyré z rajčat recepty,
rajcatove pyre recepty,
zavařujeme z rajčat,
rajčatový pyré,
top recepty pyre z rajcat,
zavařujeme dyňové pyré,
zavařujeme rajčatové pyre,
zavarujeme rajcatovou směs,
recepty na rajčatove pire,
recpet na rajčatové pyré,
zavařujeme s rajčaty,
pikant z rajčat
Suroviny:
rajče,
česnek,
cibule,
zázvor čerstvý,
cukr třtinový,
ocet vinný červený,
olej olivový,
pepř cayenský,
sůl
Komentáře (5)