Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
Tuky | 173,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Moje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 1 hodinou
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 4 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 17 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 17 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 18 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 19 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 20 hodinami
Tématické fráze:
kapr v jogurtu,
kapr recepty,
recepty na kapra,
recepty z kapra,
kapr recept,
recept od rybáře na kapra,
rybarske recepty s kapra,
kapr dělaný v troubě,
kapr v majonéza,
recept na kapra,
kapr z mražáku recept,
rybářské recepty,
pečený amur se sardelovym maslem,
marinovaný kapr s majonézou,
rybářské recepty kapr,
rady pro rybáře jak na kapra,
co delat aby cibule zmekla,
kapr smajonézou a jogurtem,
kapr recepty rybáře,
salát z kapra s majonézou
Suroviny:
kapr,
pasta sardelová,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (30)
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...