Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 6 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 6 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Plněné řepné listy
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
m.vanouskova@seznam.cz před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 3 hodinami
Jablková nutela
Kate86 před 6 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 7 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 8 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 8 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 10 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: