Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kousky na kari s česnekem, šunkou a banánem

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 803 kJ /
2 104 kcal
Bílkoviny375,24 g
Tuky40,15 g
Vláknina12,52 g
Cholesterol 970 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,11 g
Sacharidy56,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí plátky nakrájíme na kousky velikosti sousta, osolíme, lehce opepříme a spolu s plátky česneku a šunkou nakrájenou na kostičky zprudka orestujeme. Krok 2: Přidáme kari, kolečka banánů a smetanu a krátce prohřejeme za občasného promíchání do zhoustnutí sosu. Podle chuti dosolíme.

Zveřejněno 30. 8. 2010

Poznámka autorky isindy

Vhodná příloha: americké brambory, hranolky

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q7Jq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q7Jq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

někomu se může zdát kombinace česneku a banánu nemožná, ale ten banán to úplně přebil :-O kdo má rád exotiku jako já, tak mu to bude chutnat ;-)

Danno, děkuji :-K

v
VÝBORNÉ:yes::-p dávám bodík;-)

Tak s tím banánem, to je zase zajímavá kombinace!!:-O Zkoušela jsem broskve, mandarinky, jablka, ale banán ještě nééé:-p:yes:

Ternetko, ostatní ještě nestihli ani vyzkoušet, dávala jsem jej sem včera večer - a nám chutnalo, kdyby ne, tak sem recept nevkládám ;-)

Já už dělala vepřové s banánem . je tu na topkách a vím, že tato kombinace je výborná. Kdo máte rádi ovoce s masem a rádi exotiku, jednoznačně :yes::yes::yes:

Nikdo nepíše, jaký byl výsledek.... ???:-(

Zajímavá chuťová kombinace:-Ourčitě budé dobré vyzkoušet;-)+:yes:

Už pri názve funguje u mňa Pavlovov reflex, o fotkách ani nehovorím, musím vyskúšať.:-p

Isahu, docela mě to nutí vyzkoušet, protože mě zajímá ta chuť toho jídla;-)

Isahu:-p:yes:+3

Isahu ty provokatére.:-p;-)To bych hned ochutnala.:-p:-p

Tématické fráze:
kuřecí maso s banánem, kuřecí s nakrájenou šunkou, kure s bananem, kuřecí s banánem, kureci kousky na kari, kure na bananech, kuřecí na kari, sos kari, kuřecí maso z banánem, kombinace kari a cesnek, uvařit exotiku, kuřecí nudličky s banánem, kureci platky s bananem, recepty česnek kari, kuřecí kousky s česnekem, kuřecí plátek že sosem na kari, kari s banánem, kureci na kari a cesneku, kure banan, kuřecí maso na kari

Suroviny:
prsa kuřecí, šunka, česnek, banán, koření kari, smetana 12%, sůl, pepř bílý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu