Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 349 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňková ( broskvová ) studená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8R6
Moje poznámka
Meruňková ( broskvová ) studená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8R6
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 8 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 1 hodinou
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 3 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 3 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 4 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 4 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 6 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jahodová polívka za studena,
ovocná broskvová polévka,
studené polévky,
studená ovocná polévka z pudinku,
teplota studené ovocné polévka,
merunková polívka,
ovocná polévka broskvová,
ovocná polévka meruňková,
studená ovocná polévka s jogurtem a vanilkovým pudinkem,
svareny dus
Suroviny:
meruňky,
jogurt bílý,
mléko,
cukr,
máta
Komentáře (7)
No, nakonec bujóny se také pijí, že
tejaja:
Já jsem pro každou "špatnost", ale jakým dalším jídlem pokračovat (pokud tedy bych polévku nepodával jako dezert) bez toho abych riskoval, že mě mančaft pomaže touto polévkou a nechá napospas letos extra agresivním vosám?