Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 41,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Moje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 23 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 44 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s bramborem,
zapečené brambory s cizrnou,
cizrna s pórkem,
pečené brambory s cizrnou,
cizrna jako příloha,
recept příloha cizrna v konzervě,
zapecene brambor s cizrnoi,
úprava cizrny,
úprava cizrny příloha,
hrách s pórkem,
recepty na upravu cicera,
brambory s pórkem jako příloha,
zemiaky v supke v porkom,
recepty s cizrnou,
různe upravy brambor,
brambory pecene s cizrnou,
úprava brambor jako příloha,
pečené brambory s cizrna,
cizirna jako příloha,
zapečené brambory cizrna
Suroviny:
brambory,
cizrna,
máslo,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Neviem, ako česká cizrna, ale slovenská sa uvarí veľmi rýchlo, ani nie za hodinku, stačí namočiť na 2-3 hodiny. Konzervy nemám rada, uvarím si napr. 1 kilo, z toho tretinu zamrazím, tretinu spotrebujem napr. na šalát, na polievku a tretinu chodím zobať. Ale zobe mi to aj rodina.
Všetko, čo mám veľmi rada, cícer, zemiaky v šupke, pór
Už jí ho přeposílám díky