Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,35 g |
| Tuky | 41,50 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Moje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
Přidáno před 9 hodinami
Linecké čokoládové
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové s kytičkou
Přidáno před 10 hodinami
Linecké mramorové
Přidáno před 10 hodinami
Miništóly
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehoučké čokoládové muffiny
Antusa před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
thekumsen před 8 hodinami
Hustý česnekový krém
Danna před 9 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 9 hodinami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 9 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 9 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 12 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 12 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 12 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s bramborem,
zapečené brambory s cizrnou,
cizrna s pórkem,
pečené brambory s cizrnou,
cizrna jako příloha,
recept příloha cizrna v konzervě,
zapecene brambor s cizrnoi,
úprava cizrny,
úprava cizrny příloha,
hrách s pórkem,
recepty na upravu cicera,
brambory s pórkem jako příloha,
zemiaky v supke v porkom,
recepty s cizrnou,
různe upravy brambor,
brambory pecene s cizrnou,
úprava brambor jako příloha,
pečené brambory s cizrna,
cizirna jako příloha,
zapečené brambory cizrna
Suroviny:
brambory,
cizrna,
máslo,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Neviem, ako česká cizrna, ale slovenská sa uvarí veľmi rýchlo, ani nie za hodinku, stačí namočiť na 2-3 hodiny. Konzervy nemám rada, uvarím si napr. 1 kilo, z toho tretinu zamrazím, tretinu spotrebujem napr. na šalát, na polievku a tretinu chodím zobať. Ale zobe mi to aj rodina.
Všetko, čo mám veľmi rada, cícer, zemiaky v šupke, pór
Už jí ho přeposílám díky