Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 440 kJ / 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 30,61 g |
Vláknina | 21,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Ravioli" z červené řepy a píniových oříšků (raw)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Em00
Moje poznámka
"Ravioli" z červené řepy a píniových oříšků (raw)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Em00
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 47 minutami
Kuře na zelí
kimlo před 1 hodinou
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 14 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 15 hodinami
Tématické fráze:
ravioli z cervene repy,
raviola,
raviola z červené řepy,
raw-ravioli z červené řepy,
ravioli z repy,
ravioly z červené řepy,
ravioli recept,
ravioly z červené červené řepy,
raviola z řepy,
jak servirovat ravioli
Suroviny:
řepa červená,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
ořechy piniové,
cibule šalotka,
pažitka,
droždí lahůdkové,
citron,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
česnek,
pažitka,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová,
voda,
sirup agávový,
sůl
Komentáře (8)
Mně to spíš připomíná makronky..., ale může-li být tatarák ze zemáků, či carpaccio z řepy, tak proč neééé i Ravi..., že?
I když chuť tohoto výtvoru bude zřejmě moc dobrá