Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,97 g |
Tuky | 70,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Moje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 4 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 4 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 7 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 8 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 8 hodinami
Tématické fráze:
polévka z brynzy,
demiklát,
vývar z halušek,
demitát,
demikát-recept,
polévka z vývaru z halušek,
brynzova polevka demikat,
polevka demiklat,
polievka demikat,
polévka z pomazankového másla,
polievka z haluškovice,
demikát cottage,
vyvar z halušiek,
recepty z brynzy,
dimikat,
recept na polevku z brynzy,
polévka z halušek,
polévka demyká,
kuřecí demikát,
název polévky z brynzi
Suroviny:
vývar z halušek,
brynza,
sýr cottage,
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
jíška,
petrželka,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (9)