Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bryndzová polévka s hříbky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 101 kJ /
980 kcal
Bílkoviny49,25 g
Tuky75,53 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 182 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,87 g
Sacharidy25,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze dvou lžic másla a mouky uděláme světlou jíšku. Rozředíme ji vodou, osolíme a necháme provařit. Krok 2: Bryndzu (kousek si necháme stranou na ozdobu) rozpustíme v polévce a zjemníme smetanou. Hříbky podusíme na lžíci másla. Krok 3: Na talířích posypeme polévku bryndzou, kterou jsme si dali stranou, rozdělíme podušené houby a ozdobíme petrželkou.

Zveřejněno 17. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bryndzová polévka s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjJ3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bryndzová polévka s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjJ3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Maruško máš tady recept už 8 let a já jsem ještě na tu Tvou chutnou polévku nenatrefila,až nyní:-8
Recept se mi líbí a fotka je jako vždy velice krásná:-K

Anna Kocikova: Aničko děkuju:-), tato je zrovna trochu jiná než od Miky, dělám je různě;-)

Prohlížím si recepty, které mi unikly - jen názvy a hlavní fotku... Hned jsem tě Maris, poznala!!;-) Navíc moje chuťová kategorie :yes:.

magdalenko, děkuju :-)):-))

Nááádhera! Presne podľa mojich chutí...Cítim doslova tú arómu a chuť, aj s tým kôprom, zaslúži si bod!

pipre, vyzkoušej.;-) Ona je to taková bílá houbová, ale pikantnější. Určitě by byl do ní dobrý i kopr, ale ten jsem neměla čerstvý.

Maris, moc zajímavá polévka. Brynzu i hříbky mám ráda. Stojí to za vyzkoušení.

Tématické fráze:
brynzová polévka, polévka z hříbků, brindzová polévka, receptypolévka z bryndzy, polevka z pravych hribku, polévka s hříbky, bryndzová krémová polévka, bryndzova polevka top recepty, brynzová polévka demikát, bryndrová polévka, recepty brynzová polévka, brandzová krémová polévka, brindzová polévka recept, bryndrová bramboračka, brybdzová polévka, brybdzová polívka, recepty z bryndzy, brndzová polévka recept, polévka s lesními hříbkami, brynzova omacka s hribky

Suroviny:
brynza, máslo, mouka, smetana, houba hřib, máslo, sůl, petrželka

Přidat fotografie receptu