Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,20 g |
Tuky | 175,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Maso rozložíme na talíře po celé ploše (bez překrývání), dobře osolíme, nalijeme na ně omáčku (kapáním z polévkové lžíce vytváříme nepravidelné obrazce) a posypeme nakládaným pepřem.
Podáváme s bílým pečivem.
Poznámka:
Prý to není profesionální, ale plátky masa lze zlehka naklepat (mezi foliemi)
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
Moje poznámka
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí panenka,
panenka recept,
hovězí panenka recepty,
hovězí panenka recept,
tatarák z vepřové panenky,
hackepeter,
recept na hovězí panenku,
recepty z hovězí panenky,
recept hovězí panenka,
panenka recepty,
recepty z panenky,
recepty hovězí panenka,
tatarak z panenky,
recepty panenka,
top recepty z panenky,
jak vypadá hovězí panenka,
tasemnice z veprove panenky,
recepty z panenky hovězí,
tatarak z veproveho masa,
hovezi pa
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř zelený sterilovaný,
majonéza,
omáčka worcesterová,
šťáva citronová,
mléko,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (11)
Tak
No, chtěl jsem napsat, že mi prodali dvacetidekový švonec (po našom = kousek, zbytek), ale abych nebyl za příliš velké hovado, tak píšu: 20dkg zbytek
Připravil jsem z toho 3 porce. Na úvodním obrázku je na talíři 60g masa, tedy taková předkrmová chuťovka. MAKRONKY říkaly že si také pochutnaly, akorát se nemohly dosolit, tak jsem to dopsal do surovin
Hovězí?
No jo, no, i to tu je
http://www.toprecepty.cz/recept/45003-carpaccio/
Ano, máte pravdu, je to nahrubo
To byl první pokus, jen na zkoušku, zda je to vůbec jedlé
Fčíl jsem přidal druhý obrázek... Nekoresponduje s receptem (mletý pepř) ale maso už je krájené trošku natenčejc
Nicméně, chvátám k řezníkovi pro panenku! Jednak jsem na ni dostal chuť
Nepleťte tu pásomnice a iné parazity, je to web kuchársky, nie parazitologický.