Suroviny
Porce: cca 980 g chleba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 504 kJ / 2 749 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 86,51 g | 
| Tuky | 83,51 g | 
| Vláknina | 43,09 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 6,80 g | 
| Sůl | 16,22 g | 
| Sacharidy | 391,43 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Základní program, střední pečení, malý chleba.
	Krok 2: Nejdříve tekuté suroviny a pak ostatní.
	Krok 3: Když máte namočené semínka, můžete dát rovnou, jinak po signálu.
Zveřejněno 13. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Podmáslový chleba celozrnný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQQ6
Moje poznámka
					
				
Podmáslový chleba celozrnný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQQ6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 22 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 23 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 27 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 57 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							podmáslový chléb, 
						
						
							recept na podmáslový chléb, 
						
						
							podmáslový chleba, 
						
						
							podmáslový chléb recept, 
						
						
							podmaslovy chléb z domácí pekárny, 
						
						
							celozrnný chléb s podmáslím, 
						
						
							celozrný chléb, 
						
						
							chléb s podmáslím, 
						
						
							podmaslovi chleb, 
						
						
							pepodmaslový chleba, 
						
						
							podmáslový chleba recept, 
						
						
							vynikající chléb z podmáslí, 
						
						
							celozrný chléb s podmáslím, 
						
						
							domácí celozrnný podmaslovy chleba, 
						
						
							recept na podmáslový chleba, 
						
						
							domácí chléb z podmáslí, 
						
						
							suroviny na chleba, 
						
						
							celozrný chléb recept, 
						
						
							podmáslový chleba z čerstvého droždí, 
						
						
							recept na podmáslový chléb z drždím
						
					
						Suroviny:
						
							podmáslí, 
						
						
							jogurt bílý, 
						
						
							ocet, 
						
						
							olej, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr hnědý, 
						
						
							droždí čerstvé, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka špaldová hrubá, 
						
						
							mouka celozrnná žitná, 
						
						
							mouka celozrnna pšeničná, 
						
						
							semínka slunečnicová
						
					
	
			
	
Komentáře (8)
Chleba