Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 772 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,14 g |
Tuky | 3,47 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 140,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWZZ
Moje poznámka
Jablkový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWZZ
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 5 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 31 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 52 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablečný sorbet,
zmrzlinový sorbet,
přesnídavka z jablek recept,
jablecny sorbet recept,
čokoládový sorbet,
jablková přesnídávka,
zmrzlinový sorbet recepty,
sorbet jablečný,
sorbet z jablek,
jak se dela sorbet,
zmrzlinový sorbet recept,
zmrzlina sorbet,
recept na jablečný sorbet,
zmrzlinoví sorbet recept,
jablková přesnídávky,
jablka recepty,
jablka recept,
zmrzlina-sorbet,
sorbet-recept,
čokoládový sorbet recept
Suroviny:
jablko zelené,
šťáva citronová,
med,
voda,
skořice mletá
Komentáře (4)