Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 913 kJ / 4 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,06 g |
Tuky | 229,53 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 375,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
Moje poznámka
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 28 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 36 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 44 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 13 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 13 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Tématické fráze:
nokedle,
nokrlata,
nudle s vajíčkem,
nokrdle,
specle s vajičkem,
nocky s vajickem,
nokedly,
jidlo z vajicek,
halušky s vajíčkem,
nokrle,
nokedle recept,
recepty s vajíčky,
špecle s vajíčky,
nokrlata recept,
nokedli,
recepty s vajíčkem,
jídla z vajíček,
noky s vajíčkama,
domaci nokrdle,
špecle se zelím
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
vejce,
cibule,
olej,
pepř černý,
slanina uzená
Komentáře (10)
Ale to množství:-.Dělala jsem je z celé várky a bylo jich jak pro rotu vojáků
Takto s vejcem bývají většinou k večeři. K obědu je dělá s takovou smetanovo-paprikovou šťávou a kuřecím masem (něco jako hodně řídké kuře na paprice).
Vřele doporučuji..