Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,00 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,56 g |
Sacharidy | 161,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kwJ
Moje poznámka
Rizoto s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kwJ
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 47 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Tématické fráze:
risoto s ananasem,
rizoto recept,
houbové rizoto s ananasem,
kureci rizoto s ananasem,
drůbeží lunchmeat,
kureci s ananasem a arasidy,
lunchmeat drůbeží,
rizoto z prazské šunky,
drůbeží maso na ananasu,
jidla s ananasem,
drůbeží lunchmeat recepty,
drůbeží lunchmeat recept,
dresing spak,
kuřecí rizoto s s ananasem,
rizoto s ovocem recept,
recepty na ovocné rizoto,
ananasová omáčka s kari,
rizoto s ananasem a kuřecím masem,
ryzoto s lunch meat,
kureci ryzoto s ananasem
Suroviny:
cibule,
šunka,
arašídy,
rýže,
ananas,
sýr ementál,
olej,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (2)