Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 826 kJ / 1 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,86 g |
| Tuky | 90,10 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 981 mg |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 100,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
Moje poznámka
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 30 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
briošky,
odpalované těsto ze špaldové mouky,
slané pečivo z odpalovaného těsta,
celozrnné odpalované těsto,
odpalované těsto celozrnné,
briošky recept,
celozrnné pečivo,
náplně do briošek,
odpalovane housky,
celozrné pečivo recept,
odpalovane těsto z celozrnne mouky,
beránek z celozrnné mouky,
hruškové briošky,
špaldové briošky,
celozrné slané pečivo,
recepty celozrné pečivo,
briošek,
celozrnné pečivo recepty,
celozrné pečivo recepty,
odpalované slané pečivo
Suroviny:
voda,
máslo,
sůl,
mouka celozrnná,
vejce,
sýr niva,
máslo,
sýr tavený,
koňak,
ořechy vlašské,
hruška,
máslo,
křen,
šunka,
víno hroznové
Komentáře (9)
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...