Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní salát z pekingského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzo2
Moje poznámka
Letní salát z pekingského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzo2
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 15 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 15 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 16 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 16 hodinami
Tématické fráze:
cinske zeli salat,
salát z čínského zelí,
letní zelí,
letní saláty,
letní zelí recept,
salát z čínského zelí s octem,
letní salát,
recept na čínu se zelím,
letni zelí recepty,
jídla z čínského zelí,
salát z letního zelí,
salát z čínského zelí s ovocem,
salát z čínského zelí s kminem,
salát zeli s balzamikovym octem,
ovocný salát z čínského zelí,
zeli balzamikovy ocet,
salat cinske zeli balzamikovym octem,
lehký salat z čínského zelí,
čínské zelí saláty,
ovocný salát s čínského zelí
Suroviny:
zelí pekingské,
olej olivový,
ocet jablečný,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (8)
V tomto vedru salát přijde určitě vhod myslím i jako hlavní chod+
čínské zelčo je fajn
Salátek je do letních dnů parádní, máš dobrou fotku, tak ti dávám 1.bodík