Pikantní žampiony plněné hlívou ústřičnou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 787 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 177,57 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 27,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní žampiony plněné hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ppg
Moje poznámka
Pikantní žampiony plněné hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ppg
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
žampiony s hlívou ústřičnou,
žampiony s hlívou recepty,
polévka žampionová s hlívou ústřičnou,
restované žampiony a hlívy ústřičné,
žampiony s hlívou,
recepty hlíva ústřičná a žampiony,
restované žampiony nebo hliva ustřična,
jak upravit hlívu a žampiony,
jak upravit žampiony s hlívou ústřičnou,
karbanátky z hlívy ůstřičné a žampionů,
žampiony s hlívou ústřičnou zapečené v troubě,
žampiony s hlívou ústřičnou recepty,
jak pripravit zampiony s hlívou ústřičnou,
jak upravit velké žampiony,
jak upravit hlívu ůstřičnou a žampion,
plněné plátky hlívou
Suroviny:
žampióny,
hlíva ústřičná,
slanina,
cibule,
protlak rajčatový,
máslo,
chilli
Komentáře (4)