Pikantní žampiony plněné hlívou ústřičnou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 787 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 177,57 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 27,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní žampiony plněné hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ppg
Moje poznámka
Pikantní žampiony plněné hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Ppg
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 30 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampiony s hlívou ústřičnou,
žampiony s hlívou recepty,
polévka žampionová s hlívou ústřičnou,
restované žampiony a hlívy ústřičné,
žampiony s hlívou,
recepty hlíva ústřičná a žampiony,
restované žampiony nebo hliva ustřična,
jak upravit hlívu a žampiony,
jak upravit žampiony s hlívou ústřičnou,
karbanátky z hlívy ůstřičné a žampionů,
žampiony s hlívou ústřičnou zapečené v troubě,
žampiony s hlívou ústřičnou recepty,
jak pripravit zampiony s hlívou ústřičnou,
jak upravit velké žampiony,
jak upravit hlívu ůstřičnou a žampion,
plněné plátky hlívou
Suroviny:
žampióny,
hlíva ústřičná,
slanina,
cibule,
protlak rajčatový,
máslo,
chilli
Komentáře (4)