Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 490 kJ / 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 0,15 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Moje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 25 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 41 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
maso v bramboráku,
krůtí maso recepty,
krůtí prsa v bramboráku,
krůtí maso s bramborem,
bramborák ondráš,
krůtí maso,
krůtí maso v troubě,
maso k bramborákům,
ondráš maso v bramboráku,
krůtí řízek v bramboráku,
maso v bramboráku v troubě,
recept maso v bramboraku,
maso obalene v bramboraku,
maso k bramboráku,
maso v bramboráku recept,
krůtí ondráš,
krůtí řízky v bramboráku,
maso s bramboráčky,
recept na maso v bramboraku,
krůtí maso recept
Suroviny:
maso krůtí,
brambory,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (18)