Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 22,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Moje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso s pomazánkovým maslem,
vepřové maso napomazankovem masle,
svíčková z pomazánkového másla,
vepřové plátky s zeleninou na másle
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
tymián,
sůl,
kmín celý,
máslo,
pomazánkové máslo,
solamyl,
vývar,
kompot višňový
Komentáře (9)
Pokud ti tam ale pomazánkové máslo bude chutnat víc, tak si ho tam dávej, nakonec se z něj i peče, i když já i řada jiných ho do teplé kuchyně příliš neužíváme.
Někdo ti třeba poradí i jinou variantu, je to na tobě. Jo a ještě jednu radu - pokud budeš chtít zkusit různé varianty - doporučuju udělat si 2,3 různé vzorky a po ochutnání strávníky se doma dohodnete, která varianta je pro vás ta nejvhodnější
...ááánééébóóó, že by malý talíř?
***
"1 plátek vepřového masa"
S ohledem na množství dalších surovin, to vidím tak na minimálně půlkilový plátek masa
"Hotové maso oddělím od zeleniny..."
Opravdu, když je VEPŘOVÉ maso hotové, tak zeleninu ještě dál vaříte?