Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 22,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Moje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 22 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno 20. 10. 2025 11:16:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
olivka před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 2 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 4 hodinami
Tématické fráze:
maso s pomazánkovým maslem,
vepřové maso napomazankovem masle,
svíčková z pomazánkového másla,
vepřové plátky s zeleninou na másle
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
tymián,
sůl,
kmín celý,
máslo,
pomazánkové máslo,
solamyl,
vývar,
kompot višňový
Komentáře (9)
Pokud ti tam ale pomazánkové máslo bude chutnat víc, tak si ho tam dávej, nakonec se z něj i peče, i když já i řada jiných ho do teplé kuchyně příliš neužíváme.
Někdo ti třeba poradí i jinou variantu, je to na tobě. Jo a ještě jednu radu - pokud budeš chtít zkusit různé varianty - doporučuju udělat si 2,3 různé vzorky a po ochutnání strávníky se doma dohodnete, která varianta je pro vás ta nejvhodnější
...ááánééébóóó, že by malý talíř?
***
"1 plátek vepřového masa"
S ohledem na množství dalších surovin, to vidím tak na minimálně půlkilový plátek masa
"Hotové maso oddělím od zeleniny..."
Opravdu, když je VEPŘOVÉ maso hotové, tak zeleninu ještě dál vaříte?