Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,83 g |
| Tuky | 15,91 g |
| Vláknina | 12,45 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 22,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Moje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 12 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 9 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 9 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 12 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 12 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 12 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 14 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 16 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 16 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 17 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 19 hodinami
Tématické fráze:
maso s pomazánkovým maslem,
vepřové maso napomazankovem masle,
svíčková z pomazánkového másla,
vepřové plátky s zeleninou na másle
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
tymián,
sůl,
kmín celý,
máslo,
pomazánkové máslo,
solamyl,
vývar,
kompot višňový
Komentáře (9)
Pokud ti tam ale pomazánkové máslo bude chutnat víc, tak si ho tam dávej, nakonec se z něj i peče, i když já i řada jiných ho do teplé kuchyně příliš neužíváme.
Někdo ti třeba poradí i jinou variantu, je to na tobě. Jo a ještě jednu radu - pokud budeš chtít zkusit různé varianty - doporučuju udělat si 2,3 různé vzorky a po ochutnání strávníky se doma dohodnete, která varianta je pro vás ta nejvhodnější
...ááánééébóóó, že by malý talíř?
***
"1 plátek vepřového masa"
S ohledem na množství dalších surovin, to vidím tak na minimálně půlkilový plátek masa
"Hotové maso oddělím od zeleniny..."
Opravdu, když je VEPŘOVÉ maso hotové, tak zeleninu ještě dál vaříte?