Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 960 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,56 g |
Tuky | 14,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54W8
Moje poznámka
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54W8
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 13 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 14 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 1 hodinou
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 5 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 6 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 6 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 6 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jelena,
jelení maso v pomalém hrnci,
jelen recept,
srnčí maso v pomalém hrnci,
recepty jelen,
jelení maso recepty,
srnči v pomalém hrnci,
jelení maso pomalý hrnec,
jelení maso v v pomalém hrnci,
jelení recepty,
jelení guláš v pomalém hrnci,
jelení gulas pomalý hrnec,
jelen recepty,
recepty z pomalého hrnce,
jelení maso v pepři,
jelení maso pomalí hrnec recept,
jejení na pepři,
zvěřinový guláš v pomalém hrnci,
recept z jelena,
jelení maso- co mám ráda recepty
Suroviny:
kýta jelení,
pepř drcený,
pepř sečuánský,
pepř cayenský,
sůl,
pivo černé,
fazolky zelené,
slanina,
olej,
brambory,
cibule
Komentáře (6)