Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 339 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,65 g |
| Tuky | 38,06 g |
| Vláknina | 25,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 551,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Moje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 minutou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 8 minutami
Koka sušenky
habis před 1 hodinou
Škubánky s mákem
Tereziena před 1 hodinou
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 2 hodinami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 3 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 3 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb pro začátečníky,
chleba z kvásku,
hrnkový chléb,
hrnkový chleba,
kváskový chléb podle dity p.,
chléb z kvásku,
celožitný chléb,
domácí kváskový chléb,
pečeme z kvásku,
chleba s kváskem,
recept na chleba s kvaskem,
jak se peče kváskový chléb,
žitný chléb s kvasnicemi,
celožitný chléb recept,
kváskový chléb v domácí pekárně,
recept na chleba z kvásků,
nejlepší recept na bezlepkový chleba,
chleb s kvaskem,
domacichleb,
domácí chleba hrnkovy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
vločky ovesné,
Komentáře (11)
Chlebík, který je kynutý POUZE kváskem, přece může být nazván celokváskovým
S tímhle názvem plně souhlasím