Tvarohovo - kakaová pomazánka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 395 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,84 g |
| Tuky | 5,26 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohovo - kakaová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJBR
Moje poznámka
Tvarohovo - kakaová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJBR
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 16 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 21 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 37 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 39 minutami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 3 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 15 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit pomazánku,
jak zahustit řídký tvaroh,
zahustit pomazánku,
zahusteni pomazánky,
barvený tvaroh,
cokoladova.poleva.s.tvarohem,
želatina do tvarohové pomazánky na dort,
jak zahustit ppmazanku,
tvarohovo.cokoladova.poleva,
co delat s ridkym.tvarohem,
co do řídké pomazánky,
kakaová poleva na nanuky,
co delat kdyz je tvaroh ridky,
co delat kdyz mam pomazanku ridkou,
ridke pomazanky,
termix ze zelatinou recept,
jak zahustit ridkou pomazanku z tvarohem,
jak.se zahustuje tvaroh,
zahuštění tvarohové pomazánky,
tvaroh s kakaem
Suroviny:
želatina,
škrob,
smetana,
kakao,
pomazánka,
čokoláda,
tvaroh,
želatina,
škrob kukuřičný,
mléko
Komentáře (21)
...asi nic pro vás, ale kdybyste náhodou hodlal překročit vlastní stín, zkuste totok: https://www.toprecepty.cz/recept/47422-ryba-v-novi...
S tím Termixem jste blízko, původně jsem chtěl přijít na to jak se dá udělat klasický Termix jak ho známe ale nakonec je z toho pomazánka. Nepřišel jsem na správný poměr surovin to Termixu takže jsem si aspoň takto zajímavě Tvaroh ochutil kakaem a čokoládou. Zážitek to byl však příjemný neb si představte jak vypadá polárkový dort či nanuk bohatě politý čokoládovou polevou ještě se lesknoucí. Vypadalo to tak krásně že se mi to ani nechtělo promíchávat... Poleva by se dala zblajznout i samostatně
Ještě jednou k tomu kakau. Tam nešlo prioritně o to kakao ale o to želé, proto jsem to ohříval. Při té příležitosti jsem rozpustil kakao i čokoládu. Dává to smysl?
...ááánééébóóó ten oný v utěrce zabalíme do několika vrstev novin, na balíček dáme prkýnko (pokud možno kuchyňské!) a zatížíme tím co máme po ruce - kvicht, hrnec s vodou, nebo třeba i pozdvihnout stůl (pokud máme) a dát pod nohu
h4ever:
Tady se mi líbí ta, alespoň částečná, tepelná úprava kakaa. Každý druhý by kakao zamíchal přímo do tvarohu.
Rcp mi připomíná TERMIX... Občas, když soudruzi udělali chybu, tak to byl ochucený tvaroh s kusy želatiny jako žvýkačka
Já vám fandím
No, nic ve zlém, nic v dobrém
Připsal jsem to tam. Koukám že změny provedeny moderátorem byly vráceny zpět.
Dyď píšu: stačí nabrat želatinu na špičku kávové lžičky. Jak jinak to mám popsat? Přesné objem nevím protože jsem neměřil obsah malé kávové lžičky.