Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,19 g |
Tuky | 152,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,81 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařenými brambory s pažitkou
Zveřejněno 22. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkBl
Moje poznámka
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkBl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 43 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
treska recept v troubé s omáčkou,
treska recept,
rybí filé s holandskou omáčkou,
filé treska recept,
omacka s lisek recept,
filé s omáčkou,
recept holandská omáčka,
filé s holanskou omáčkou,
nádoba na holandskou omáčku
Suroviny:
filet z ryb,
houby lišky,
máslo,
olej,
sůl,
žloutek,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (17)
špagetka - pár lišek jsem našla, ale moc jich nebylo
hosta: vzteklina už u nás není, budeš si muset počkat až porostou.