Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené brambory s houbami shimeji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3X7Q
Moje poznámka
Opečené brambory s houbami shimeji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3X7Q
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 30 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 47 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
shimeji bílé recepty,
shimeji bílé,
shimeji bílé recept,
shimeji bílé příprava,
shimiji,
opečené brambory na pánvi,
schimeji bílé,
houba shimenji,
opečené brambory na pánvi s houbami,
houby shimejli recept,
houby shimeji bílé,
opečené brambory,
recept na shimeji bile,
shimeji bílé příprava s vejcem,
chimeji bilé,
shitneji bile houby,
shimaji bílé,
houbičky shimeji,
shiimej bílá,
houby bílé shimeji
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
kmín mletý,
sůl,
pepř,
petrželka,
rukola
Komentáře (4)