Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené brambory s houbami shimeji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3X7Q
Moje poznámka
Opečené brambory s houbami shimeji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3X7Q
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 32 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 54 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
shimeji bílé recepty,
shimeji bílé,
shimeji bílé recept,
shimeji bílé příprava,
shimiji,
opečené brambory na pánvi,
schimeji bílé,
houba shimenji,
opečené brambory na pánvi s houbami,
houby shimejli recept,
houby shimeji bílé,
opečené brambory,
recept na shimeji bile,
shimeji bílé příprava s vejcem,
chimeji bilé,
shitneji bile houby,
shimaji bílé,
houbičky shimeji,
shiimej bílá,
houby bílé shimeji
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
kmín mletý,
sůl,
pepř,
petrželka,
rukola
Komentáře (5)