Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,20 g |
Tuky | 33,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na hrášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBNw
Moje poznámka
Vepřové na hrášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBNw
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 24 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 45 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na hrášku,
vepřové maso na hrášku,
vepřove s hráškem,
vepřové kostky na hrášku,
vepřové maso s hráškem,
vepřová na hrášku,
veprove v hrasku,
veprovy na hrasku,
maso na hrasku,
krkovice na hrášku,
vepřová kýta na hrášku,
pokrmy z hrášku,
vepřová krkovice na hrášku,
recept veprove na hrasku,
vepřová plec na hrášku,
recept hrašek,
na hrášku,
vepřové hrášek,
pokrm z hrašku,
vepřové maso v hrášku
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
hrášek,
protlak rajčatový,
pepř,
vegeta
Komentáře (5)