Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 362 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,47 g |
| Tuky | 1,36 g |
| Vláknina | 19,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 61,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zz2r
Moje poznámka
Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zz2r
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 1 hodinou
Sváteční kakao
Kajkajak před 1 hodinou
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 2 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 2 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 4 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 6 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 8 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 8 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 8 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čtvrtky na zelenině,
vynikající kuřecí čtvrtky,
čtvrtky na zelenině,
pomalena kruti stehna,
pomalené kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky v pomalym hrnci,
čtvrtka
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
mrkev,
brambory,
chilli,
koření mexiko,
vývar
Komentáře (18)
No, a pak přítele Googla...
Spagetko, recept vypadá super, i bych zkusila...ale nemám pomalý hrnec. Dalo by se to nějak nahradit třeba pečením na nízkou teplotu?
btw-tve kruti s fazoli je u nas leitmotiv