Suroviny
Porce: 17 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 256 kJ / 6 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,43 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 542,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z celého černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgjl
Moje poznámka
Marmeláda z celého černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgjl
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
černý rybízový džem za studena,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmeláda z černého rybízu za studena,
marmeláda z černého rybízu,
džem z černého rybízu za studena,
marmeláda z černého rybízu recept,
černý rybíz recepty,
černý rybízový džem recept,
rybízová marmeláda nevařená,
recepty z černého rybízu,
černy rybíz,
černý rybíz za studena,
nevařená marmeláda,
dzem z černého rybízu recept,
nevařená marmeláda z červeného rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu za studena,
nevařená rybízová marmeláda,
ma cerny rybiz hodne pektinu ?,
syrový černý rybíz,
rybízová marmeláda za studena
Suroviny:
rybíz černý,
cukr třtinový,
med,
rum
Komentáře (8)
A z jakého jiného, než z celého rybízu, se dělá mixovaná marmoška, he?
***
Napřed peru, pak odstopkuju, šťávy se tak praním nezbavuju
Pokud vlastnoručně i sklízím, tak keře večer osprchuju (je-li to potřeba) a pak už češu přímo pouze bobule bez stopek
No, trpělivosti se lze naučiti
Samotné bobule češu jejich kolektivním strháváním ze střapců, čímž se mi daří čas ošálit a dostat ovoce z keře do kastrolu za poloviční dobu