Suroviny
Porce: 17 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 256 kJ / 6 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,43 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 542,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z celého černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgjl
Moje poznámka
Marmeláda z celého černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgjl
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 22 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
černý rybízový džem za studena,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmeláda z černého rybízu za studena,
marmeláda z černého rybízu,
džem z černého rybízu za studena,
marmeláda z černého rybízu recept,
černý rybíz recepty,
černý rybízový džem recept,
rybízová marmeláda nevařená,
recepty z černého rybízu,
černy rybíz,
černý rybíz za studena,
nevařená marmeláda,
dzem z černého rybízu recept,
nevařená marmeláda z červeného rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu za studena,
nevařená rybízová marmeláda,
ma cerny rybiz hodne pektinu ?,
syrový černý rybíz,
rybízová marmeláda za studena
Suroviny:
rybíz černý,
cukr třtinový,
med,
rum
Komentáře (7)
A z jakého jiného, než z celého rybízu, se dělá mixovaná marmoška, he?
***
Napřed peru, pak odstopkuju, šťávy se tak praním nezbavuju
Pokud vlastnoručně i sklízím, tak keře večer osprchuju (je-li to potřeba) a pak už češu přímo pouze bobule bez stopek
No, trpělivosti se lze naučiti
Samotné bobule češu jejich kolektivním strháváním ze střapců, čímž se mi daří čas ošálit a dostat ovoce z keře do kastrolu za poloviční dobu