Černý rybíz s chilli papričkami - marmeláda

Jaroslav Hulka Kuchař: Jaroslav Hulka

Doba přípravy: 1 hodina 1 porce Zavařeniny 6 názorů

Suroviny

500 g černého rybízu (opraného)
500 g chilli papriček (bez jadřinců a pokrájené
500 g cukru krystal
2 ČL kyseliny citrónové
1 KL soli
2 dl vody
1 Pektogel
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme vodu a ostatní suroviny krom cukru. Vaříme asi 20 minut na mírném ohni. Odstavíme.

  2. Tyčovým mixérem rozmixujeme. Vrátíme na plotnu a za stálého míchání přidáme cukr s pektogelem. Mícháme do rozpuštění cukru.

  3. Nalijeme do připravených skleniček, zavíčkujeme a překlopíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 201 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Černý rybíz s chilli papričkami - marmeláda

Tématické fráze: černý rybízový džem recept marmeláda z chilli papriček neco z černého rybízu chilli marmeláda recepty chilli papričky rybízový džem s chilli marmeláda z chilli papriček recept černý rybíz recepty recept na marmeladu s chilli paprickou recepty z chilli papriček rybizovy dzem s chili paprickou džem z černého rybízu recept džem z černého rybízu se solí recept džem z chilli papriček recept černý rybízový džem rybíz recepty černý rybízový recepty rybizova marmelada s chilli marmelada z cerneho rybizu recept marmeláda z černého rybízu