Vepřové maso ve vlastní šťávě
Do zásoby na zimu nebo třeba i s sebou na letní dovolenou. Zavařené maso můžeme využít na mnoho způsobů při různých příležitostech. Nejprve jej s kořením uvaříme v pomalém hrnci a poté, ve sklenicích, zavaříme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 293 kJ / 10 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 516,28 g |
Tuky | 942,50 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 14,98 g |
Sůl | 35,25 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, kůže na čtverečky.
Krok 2: Přidáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vaříme v pomalém hrnci 8 hodin na Low.
Krok 3: Uvařené pak rozdělíme do zavařovacích sklenic, otřeme hrdlo sklenice, dobře zavřeme a zaváříme 2 hodiny při 100 °C.
Zveřejněno 14. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0QY
Moje poznámka
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0QY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 19 minutami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 20 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na šťávě,
veprove ve vlastni stave recept,
veprove ve vlastni stave,
vepřové maso na šťávě recepty,
maso ve vlastní šťávě,
maso na šťávě,
maso na štávě recept,
vepřové ve vlastní šťávě recepty,
vepřové na šťávě,
recept na veprove ve vlastni stave,
vepřové maso v pomalém hrnci,
vepřové maso na šťávě recept,
domácí vepřové ve vlastní šťávě,
vepřové kostky na šťávě,
vepřové ve vlastní šťávě - recepty,
domaci maso ve vlastni stave,
maso ve vlastni stave recept,
veprovy ve vlastni stave,
vepřové kostky ve vlastní šťávě,
recepty z vepřového masa ve vlastni stave
Suroviny:
bůček bez kosti,
kůže vepřová,
voda,
vegeta,
kmín drcený,
praganda,
sůl
Komentáře (17)
V Poznámce píšeu, že děláváme z "dietnějšího", hodně masitého bůčku, který byl ale tentokrát tučnější....přesto není sklenice opravdu tak plná sádla, jak to na fotce vypadá. Hned jak budeme vařit znovu, vyfotím nějakou lepší., aby to tak neklamalo.
Pomalý hrnec je výborný v tom, že ho zapnu a celou dobu nemusím hlídat, míchat, nic....můžu dělat jinou práci, nemusím myslet na to, že mi někde něco vaří.....