Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu a olivy nakrájíme na kousky. Zalijeme zálivkou z oleje a balsamica, dochutíme.
Krok 2: Bohatě posypeme sýrem, necháme vychladit a podáváme.
Zveřejněno 20. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PV1l
Moje poznámka
Italský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PV1l
Nejnovější recepty
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno 26. 9. 2025 12:44:40
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánovo-jablečná bábovka se skořicí a mandlemi
Palenka před 12 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Lucie1001 před 14 minutami
Luxusní a rychlý makovník
pral2nka před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
milosslavik4@gmail.com před 1 hodinou
Rajská polévka III
Lida.Rose před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Toby. před 1 hodinou
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 2 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Vlak0078 před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Verastysova před 3 hodinami
Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií
MarieJana před 3 hodinami
Tématické fráze:
italský salát,
italský listový salát,
italske salaty,
italský zeleninový salát,
zálivky na listové saláty,
zálivka na listový salát,
italské zeleninové saláty,
italský salát s mozzarelou,
italské salámy,
zálivka na listové saláty,
pravý italský salát,
italský salát s mozzarellou,
italské zeleninové saláty veg.,
zalivka na italsky salat,
listovy salat zalivka,
recept na zálivku na listový salát,
salát z italského salátu,
saláty italské,
listové saláty mám ráda recepty,
top italske salaty
Suroviny:
rajče sušené v oleji,
okurka salátová,
zelí hlávkové,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (8)
No, možná byla autorka v It. dááávno a trošku si už nepamatuje...
Už ten poměr 1:1: pominu-li cenu, tak by to tedy byla síííla
Hlávkové zelí? A nebyl to spíše nějaký salát a spíše listový než hlávkový
...a bohatě se sype sýrem fakt jen v Česku
magdalenka: doplnila jsem to do receptu, fakt tam patřej sušená rajčata, ta mi došla, takže jsem dala čerstvá
Na blbiny casina nereaguju.