Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Jemně dochucená kuřecí křídla upečená v troubě tak, aby měla zlatou křupavou kůžičku, namočíme do lehce pikantní kečupové omáčky a podáváme s čerstvým pečivem. Na povrchu křupavá, uvnitř měkká a šťavnatá křidélka chutnají skvěle.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 428 kJ / 102 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g | 
| Tuky | 0,20 g | 
| Vláknina | 1,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 810 mg | 
| Sůl | 1,40 g | 
| Sacharidy | 23,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Moje poznámka
					
				
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							grilovaná kuřecí křidélka pohlreich, 
						
						
							kuřecí křidélka v troubě, 
						
						
							kureci kridelka, 
						
						
							jak upravit kureci kridelka, 
						
						
							pečená kuřecí křidélka, 
						
						
							kuřecí křidylka, 
						
						
							recept na upravu křidílek, 
						
						
							kridylka v troube, 
						
						
							úprava kuřecích křidélek, 
						
						
							kridylka citron, 
						
						
							kureci kridelka úpravy, 
						
						
							křidýlka, 
						
						
							kuřeci kridylka recept, 
						
						
							křidýlka jiřiny bohdalové, 
						
						
							uprava křidylek, 
						
						
							kuřecí křidélka jinak, 
						
						
							recpty kureci kridylka, 
						
						
							pikantní křidélka pečená, 
						
						
							úprava kuřecích křidýlek, 
						
						
							grilované kuřecí křidélka pohlreich
						
					
						Suroviny:
						
							křídla kuřecí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							koření chilli, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							olej slunečnicový
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (25)
Použití slunečnicového oleje při tepelné úpravě potravin není moc vhodné ( viz. údaje ke konci výše odkazovaného pojednání ). Asi budu volit řepkový, který je složením totožný s olivovým – rozdíl je mezi nimi pouze v chutích. Jinak recept určitě výborný
Přečtěte si pro změnu zase třeba názory ve výše odkazovaném článku.....a třeba se té drůbeže již nezaleknete...
A ja se tedy budu ridit tvym doporucenim a zamenim chleb za dvojku bileho
Jikotka: Jiřinko,kdysi se mi podařilo v antikvariátě sehnat kam půjdeme na oběd,na večeři a na flám
K receptu nejsou žádné komentáře.