Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 380 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 31,69 g |
Vláknina | 28,55 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 5,04 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 346,05 g |
Postup přípravy
Kaiserky otočíme vyraženým vzorem dolů na plech a necháme 15 minut kynout.
Pak je zase otočíme nazpět, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 15-20 minut dozlatova.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Moje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Nejnovější recepty
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 2 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Letní vaječná tlačenka
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 45 minutami
Švestkový kompot
Backurka před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 4 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 5 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 5 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 5 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kukuricno mrkvove housky,
kaiserky recept,
formicka na kaiserky,
mrkvové domácí housky,
mrkvove housky,
domácí mrkvová houska,
mrkvove hosusky,
kaiserka recept,
kaizerky formičky
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
mrkev,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
droždí,
vejce,
Komentáře (10)