Suroviny
Porce: 1 porce (6 ks)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 539 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 31,46 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 14,56 g |
Postup přípravy
U nás máme nejraději bez pečiva, pouze s bílým vínem a když je k mání, tak se žlutým melounem.
Zveřejněno 16. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnMQ
Moje poznámka
Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnMQ
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 8 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
hlemýžď recepty,
hlemýžď recept,
recept na hlemýždě,
hlemýždi recept,
jak se vari sneci,
hlemýždi recepty,
příprava hlemýžďů,
recepty z hlemýždů,
hlemýždi,
hlemýždí sekaná,
hlemýždí farma,
příprava hlemýždě,
recept hlemýžď,
recepty na hlemýždě,
příprava hlemýždů recepty,
jak se vaří hlemýžď,
sneci farmy,
konzervovaní šneci,
recepty na hlemizde,
priprava hlemyzd trouba
Suroviny:
maso,
vývar hovězí,
rohlík,
mléko,
máslo,
žloutek,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (10)
AnnaHakenova: fuj se říká psovi, když strká čumák tam, kam nemá. Dobře připravení šneci jsou lahůdka.
No, to vaše psaní mi přijde jako revanš za https://www.toprecepty.cz/recept/49532-vynikajici-... leč nevadí mi to
Pro podobné případy mám pro takové "případy" jako vy, produkt (říkám tomu "Falešní šneci po gaskoňsku", který se vám snad nebude až tolik eklovat. Některé hvězdy by z toho udělaly "nový" rcp
Místo hlemýždích nožek vemte kuří žaludky, uvařte je, odstraňte z nich "chrupavku", a dále postupujte podle receptu. Ušetříte fůůůru času se sběrem a přípravou, příp. trochu peňez při koupi živých a hafo peněz při koupi konzervovaných šneků
...a když fáši zastříknete kapkou rybí omáčky
A jen k doplnění: předpokládám, že květ je muškátový a kůra citronová?