Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 224 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 0,36 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená rýže s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVkl
Moje poznámka
Smažená rýže s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVkl
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 9 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 19 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 9 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 9 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 10 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 12 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 12 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 15 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 16 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 16 hodinami
Tématické fráze:
rýže s rajčaty,
smažená rýže,
uprava rýže,
uprav rýže recepty,
pecena rajcata s ryzi,
rajčata a ryze,
ryze s rajcaty a zampiony,
rýže úprava,
recpet rýže rajče,
ryze rajcata,
rajčata,tepelna uprava,
rýže recept,
recepty na tepelnou úpravu rajčat,
úprava rýže na pánvi,
rýže rajčata vejce revept,
ryze a rajcata,
ryze s rajcaty recept,
tepelná úprava rýže,
recept rýže s rajčaty,
balíček rýže
Suroviny:
rýže,
rajče cherry,
petržel,
omáčka sojová,
olej olivový,
pepř,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej olivový
Komentáře (7)