Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,03 g |
Tuky | 88,18 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 5,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený květák s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n90D
Moje poznámka
Pečený květák s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n90D
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 3 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 35 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 35 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 44 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
květák smažený v troubě s parmazánem,
kvetak s parmezanem,
květák recepty,
peceny kvetak v celku,
pečený květák,
recepty s parmazánem,
květák pečený v troubě,
fialový květák,
kvetak v troube s parmazanem,
obalovaný květák s parmazánem,
fialový květák recepty,
pečený květák s parmezánem,
recepty z květáku,
květák s parmezánem v troubě,
květák bez smažení s parmazánem,
květák ve strouhance s parmazánem,
květák parmezán,
obalovaný květák pečený v troubě,
smažený květák v troubě s parmezán,
peceny kvetak v troube
Suroviny:
květák,
žampióny,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
sýr parmazán strouhaný,
petržel
Komentáře (4)