Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 475 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,07 g |
Tuky | 8,25 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s flíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6EY
Moje poznámka
Zeleninová polévka s flíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6EY
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka recept,
zeleninova polivka,
zeleninove polivky,
zeleninové polévky,
polívka zeleninová,
zeleninová polévka,
ribi polivka,
babicový polívky,
zeleninová polívka recept,
polevka s flickama,
postup na zeleninovou polivku,
recept na zeleninovou polívku,
babicovy dobroty recepty polivky,
recept zeleninová polívka,
ribi polivka recept,
flíčky do polivky,
polivky zeleninove,
zeleninová polévka s flíčkama,
polivka z hraskem mrkvi a kapanim,
babicovi dobroty-polívky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
květák,
pórek,
brambory,
flíčky,
máslo,
vývar,
sůl,
petrželka zelená,
šlehačka
Komentáře (4)